A VIZSGAKÖZPONT IDÉN IS RÉSZT VESZ A KÖZLEKEDÉSI KULTÚRA NAPJA SZERVEZÉSÉBEN

Május 11-én, szombaton 10. alkalommal ünnepeljük A Közlekedési Kultúra Napját, amire több mint 140 partnerszervezettel közösen szervezünk aznap, valamint a kapcsolódó időszakban mintegy 200 féle aktivitást, rendezvényt országszerte. 

Ezeknek köszönhetően közlekedők millióihoz juthatnak el a biztonságtudatos és környezettudatos közlekedéssel kapcsolatos fő üzenetek, és formálhatják a közösségi közlekedés kultúráját. Ez a biztonságos közlekedés alapja, ami összeköt bennünket, akár úton, sínen, vízen vagy levegőben utazunk

Az idei fő üzenet: Kulturált közlekedést minden napra! 

A Közlekedéstudományi Egyesület felkérésére, a jeles jubileumon a Vizsgaközpont saját plakáttal vesz részt az országos figyelemfelhívó vándor-plakát kiállításon, hogy közösen járulhassunk hozzá a hazai közlekedésbiztonság és közlekedési morál javításához.

A fő célkitűzésekről, üzenetekről, értékekről készült 3 perces rövid összefoglaló kisfilm itt nézhető meg; a kezdeményezés történetében első alkalommal, kifejezetten az AKKN-re Ya Ou által készített dal pedig erre a linkre kattintva hallgatható meg: Mondd, ki akarsz lenni. Fontos információk A Közlekedési Kultúra Napja 2024 eseménysorozattal kapcsolatban az alábbi felületeken érhetők el: honlapFacebookInstagramTikTok.