Élj környezettudatosan!

A közlekedési kultúra napja a biztonságtudatosan, környezettudatosan, udvariasan közlekedő emberek ünnepnapja. Ezt a napot ünnepeljük május 11-én.

Ezen a napon a környezettudatosság is egyik fő szemponttá válik. 

Nagyon fontos, hogy környezettudatos életmódot válasszunk, ezáltal óvjuk a bolygónkat. 

Egyre több cég prioritása a környezettudatos termelés, a környezettudatos létezés. 

 Tudtad, hogy a Falatozz.hu-nak is fontos ez a szemlélet? Rengeteg partneréttermünktől rendelhetsz Box Again újrahasznosított csomagolásban. 2018-ban indított cégünk egy kezdeményezést a Falatozz Zölden! Program keretein belül, ami máig az egyik legnépszerűbb kezdeményezéssé vált. Amennyiben szeretnél erről egy kicsit bővebben olvasni, itt megteheted: www.falatozz.hu/falatozz-zolden

Lehetőséget adunk azoknak a rendelőknek a környezettudatos életmódra, akik a mindennapjaikat így élik, azonban vannak napok, amikor bűnbe esnek, és inkább a rendelés mellett döntenek. Ilyenkor sem szükséges szemetet termelni, hiszen csomagolóanyagaink az evést követő kis időn belül eltűnnek.  

Mi az a Box Again csomagolás, és miért jó? 

A Box Again 100%-ban lebomló, komposztálható termékcsalád aktívan tesz az élhetőbb, fenntarthatóbb környezetünkért, míg egy hagyományos műanyag évszázadokon keresztül szennyezi a Földet. 

 Ezen csomagolások ideális körülmények között akár három hónap alatt lebomlanak (de kevésbé optimális környezetben is legfeljebb egy-két év alatt) 

„Falatozz zölden, és bomlanak utánad!”

Ha te is velünk ünnepelnél ezen a napon, rendelj Box Again, újrahasznosítható csomagolásban! Támogasd Te is a küzdelmet a Földünkért! www.falatozz.hu