Két keréken gyűjti az erőt a kampányhoz Lázár János

Nézzék csak, kit találtunk a vásárhelyi határban! Erős napot tolt Lázár János a fővárosban, az esti vásárhelyi kerekezés azonban nem maradhatott el. Újságírónk meg is kérdezte, hogy bírja a kampányt.

Kemény napot tolt pénteken Lázár János! A Facebookja szerint az építési és közlekedési miniszternek sűrű programja volt Budapesten. A Városligetben KRESZ-parkot adott át, aztán a Műcsarnokba sietett át, ahol megnyitotta a III. Építészeti Nemzeti Szalon HelyiÉrték kiállítását, hogy aztán a tárcája szakmai ügyeitől a politika küzdelem, a választási kampány vizeire evezzen. Fél 5-től Pestszentimrén tartott jó kétórás lakossági fórumot, melyen vázolta a helyieknek: a június 9-i választás sorsdöntő jelentőségű lesz. A tét a béke, és a békét csak a Fidesz tudja garantálni.

Lázárt este fél 9-kor már a vásárhelyi határban kapta lencsevégre újságírónk. A képviselő két keréken szelte a kilométereket, láthatóan rendkívül kedélyesen és jó hangulatban. Gyorsan megállítottuk, hogy megkérdezzük az sportos esti levezetésről. „A kampányidőszak mindig különösen megterhelő, mozgalmas napok várnak rám is június 9-éig. Ahhoz, hogy a kampányt bírjam, fittnek kell maradni, ezért semmiképpen sem mulasztom el a mindennapi testmozgást, legyen szó sétáról vagy kerékpározásról. Külön öröm, ha itt a vásárhelyi határban teljesíthetem a penzumot a nap végén” – árulta el a miniszter, aki a villáminterjút követően tovább is gördült, hogy folytassa az erőgyűjtést.

Kell az energia, hisz a kampány a hétvégén sem áll le.