Közlekedési Kultúra Napja: Gyermekek verseire szavazhatunk

A Közlekedési Kultúra Napja alkalmából, egy korábban kiírt pályázatára beküldött gyermekverseket tett közzé a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság. Közülük az olvasók választhatják ki a legjobban sikerült sorokat. A győztes 20 ezer forint értékű ajándékutalványt kap.

Pályázatot hirdetett a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság, melyre közlekedési témájú gyermekverseket vártak. A legjobban sikerült költeményeket május 11-én, a Közlekedési Kultúra Napján a Facebook-on, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Információs Portálján tették közzé.

A gyermekek fontos tanácsokat rejtettek a rímekbe szedett sorokba, mindegyik költemény nagyon értékes alkotás. Épp ezért a közönség, az olvasók választhatják ki, hogy melyik vers írója kapja meg a játékos verseny fődíját, a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság ajándékát, egy 20 ezer forint értékű vásárlási utalványt.

A fődíj mellett több ajándékcsomag is gazdára vár.
– Olvassák el a verseket, gyermekeikkel, unokáikkal, tanuljunk együtt belőlük! És szerezzenek örömet szavazataikkal a pályázaton résztvevő gyermekeknek! – írja közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A kiválasztott verseket erre a linkre kattintva tekinthetik meg a szavazó kedvű érdeklődők.