GRSP Magyarország Egyesület – Óvodai KRESZ park átadása

Időpont:2018. május 11., 11.30
Helyszín: Ferencvárosi Csicsergő Óvoda, 1096 Budapest, Thaly Kálmán u. 38.
  
Szervező:GRSP Magyarország Egyesület
9400 Sopron, Mátyás kir. u. 19.

A Ferencvárosi Csicsergő Óvoda számára készült KRESZ parkot és annak eszközeit adja át ünnepélyesen a GRSP Magyarország Egyesület a helyi Polgármesteri Hivatallal együtt, Zombori alpolgármester Úrral. 


BESZÁMOLÓ

Óvodai KRESZ park átadás Ferencvárosban

A Közlekedési Kultúra Napja rendezvénysorozathoz kapcsolódva a GRSP Magyarország Egyesület tovább bővítette azoknak az óvodáknak a számát, ahol a kicsik KRESZ park segítségével elsajátíthatják a szabályos és biztonságos közlekedés alapjait.

A IX. kerület Thaly Kálmán utcában található Csicsergő Óvodában 2018. május 11-én ünnepélyes keretek között adták át az új KRESZ parkot, amelyet az óvodások azonnal birtokba is vettek.

Az átadó ünnepségen a kisgyermekek vidám, zenés műsort adtak a megjelenteknek, majd Zombory Miklós, Ferencváros alpolgármestere, Pausz Ferenc, a GRSP Magyarország Egyesület ügyvezető igazgatója és az óvoda intézmény vezetője, Vajasné Kabarecz Ágnes ünnepi beszéde következett.

Az új KRESZ parkot a nemzeti színű szalag átvágásával hivatalosan is birtokba vehették az óvodás gyermekek.

A Csicsergő Óvodában nem csak fizikailag épült KRESZ Park, hanem a GRSP Magyarország Egyesület szakembereinek segítségével az intézményben dolgozó óvónők módszertani felkészítést is kaptak arról, hogy a korosztályi sajátosságok figyelembe vételével milyen pedagógiai eszközökkel nevelhetőek az óvodás korú gyermekek a szabályok megismerésére és a biztonságos közlekedés alapjaira.

Képgaléria