Közlekedés-biztonság az EU-ban – szakmai párbeszéd

Időpont: 2024. május 09. 14:00-15:00

Helyszín: Online

Folytatódik a Közlekedésbiztonsági Kutatóközpont által útjára indított Dr. Holló Péter Szakkollégium, amely a közlekedésbiztonság aktuális helyzetének bemutatását, értékelését, a friss kutatási eredmények ismertetését, a témával foglalkozó szakemberek véleménycseréjét teszi lehetővé. A közlekedésbiztonsági szakkollégium a minél szélesebb körű szakmai párbeszéd érdekében online programként kerül megszervezésre (TEAMS-en keresztül). Az egyes szakkollégiumokról felvétel is készül annak érdekében, hogy a felvétel visszanézhető legyen a későbbiek során. A rendezvénysorozat eddigi eseményein hallott előadások itt érhetők el: https://www.kti.hu/hollo-peter-szakkollegium/

Kérem, hogy amennyiben részt vett már valamelyik eseményen, segítse munkánkat a Feedback kérdőív kitöltésével. Segítségét ezúton is köszönöm!

A következő esemény tervezett programja:

2024. május 09.14:00 – 15:00Közlekedés-biztonság az EU-ban – A Közlekedési Kultúra Napja kísérőrendezvényeA közlekedési kultúra MagyarországonDr. Szabó Andrea PhD adjunktus, Politikatudományi Intézet, ELTE ÁJK
Zéró kibocsátás 2050-re? Hazai helyzetkép nemzetközi összehasonlításbanTelekesi Tibor, FKK KTI

Regisztrálni 2024. május 08-ig lehetséges a következő LINK-en. (Amennyiben legalább egyszer már regisztrált a Szakkollégiumra, úgy nem szükséges ismételt regisztráció.)

Amennyiben úgy gondolja, a téma érdekes lehet mások számára is, nyugodtan továbbítsa ezt a levelet a releváns szakemberek, kollégái számára.

Kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal lenti elérhetőségeimen.