Közlekedésbiztonság, rakományrögzítés, intermodalitás – a kulturált közlekedésért

Időpont: 2019. május 10. 12.00 – 14.00 óra  
Helyszín: Csepel Szabadkikötő területén (1211 Budapest, Weiss Manfréd út 5 – 7.) (MAHART Container Center Kft. Kombitermináli Terület és az EKOL Logistics kft. Raktára)
  
Szervező: Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége
1211 Budapest, Weiss Manfréd út 5 – 7.
email: mlszksz@mlszksz.hu

1. helyszín: MCC Kft. Kombiterminál: itt egy közúti pótkocsin a helyes/helytelen rakományrögzítés módja kerül bemutatásra és ezek lehetséges következményei (fotok segítségével). Majd a helyesen megrakott/lezárt közúti daruzható pótkocsival egy vasúti berakodás tekinthető meg. A rakományrögzítési bemutatnál közreműködik a Revelator Kft., aki egyedüliként rendelkezik német biztosítók által is elfogadott rakományrögzítési certificat kiadási joggal Magyarországon. 

2. helyszín: Ekol Logistics Kft. raktár: itt targoncás közlekedéssel kapcsolatos gyakorlati és szimulátoros bemutatók lesznek, amelynek keretében megismerhetők a raktári közlekedésikultúra szabályai/veszélyei. Lesz egy kvízjáték is, hogy a hétköznapokban, a közutakon, kamionokon gyakran látható piktogramokból a résztvevők mennyit ismernek fel és azok mit jelentenek.

Képgaléria