Közlekedésbiztonsági Családi délután a Százhalombattai Napsugár Óvodában

Időpont: 2019. május 11. 13.30-16.00 óráig
Helyszín: Százhalombatta Napsugár Óvoda, udvar
  
Szervező: Százhalombattai Napsugár Óvoda
2440 Százhalombatta, Csokonai u. 50..
email: napsugar@mail.battanet.hu
A gyermekek bizonyíthatják ügyességüket az akadálypályán. Megnézhetik, felülhetnek a rendőrmotorra, beülhetnek a rendőrautóba, kipróbálhatják a KRESZ parkot, ahol a rendőri karjelzéseket is megismerhetik. Beülhetnek a mentőautóba, nyomon követhetik az újraélesztés folyamatát.
És, hogy a szülők se tétlenkedjenek, TOTÓ formájában számot adhatnak közlekedési ismereteikről. A jutalom, egy közös, jó hangulatban, sok tapasztalással, interaktív tanulással eltöltött délután.
A rendezvényt megelőzi egy városi kerékpáros esemény a Batta Bringa, mely aznap délelőtt kerül megrendezésre, ahol promotálva lesz a mi családi délutánunk is.BESZÁMOLÓNagy örömünkre szolgàlt, hogy az idén a Százhalombattai Napsugár Óvoda is csatlakozhatott a rendezvény sorozatukhoz. Május 11-én szobaton gyönyörű napsütésben, délután fél kettőkor vártuk az óvoda udvarán a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Sokan el is jöttek, ki biciklivel, ki rollerral, ki műanyag motorral. Több helyszínt lehetett kipróbálni. Az óvoda egyik részén akadálypályán ügyeskedhettek a gyerekek, a kreszparkot is kipróbálhatták. Volt rendőrautó, rendőrmotor, amit kipróbálhattak. Jött tűzoltó és mentőautó is, amiket szintén megnézhettek belülről, sőt megnézhették az újraélesztés folyamatát. A gyerekeket kisérő felnőttek kresz-totóban mérhették le tudásukat. Nagyon jó hangulatú, tanulságos délutánt tudhattunk magunk mögött, amit szeretnénk a továbbiakban az együttműködésükben bízva folytatni.Köszönettel: Keszthelyiné Fónagy Zsuzsanna Óvodapedagógus

Képgaléria