Közlekedési Kultúra Napja figyelemfelhívás – BKK Zrt.

1. Dr. Walter Katalin vezérigazgató asszony előadása a Regionális közlekedés aktuális kérdései online konferencián a Pandémia és a városi közlekedés, fejlesztések szekcióban a budapesti helyzetről, tervekről.

2. A FUTÁR hangos utastájékoztatásával hívjuk fel utasaink figyelmét a nap üzenetének jelentőségére, az esemény fontosságára.

A BKK Zrt. minden évben különösen fontosnak tartja a Közlekedési Kultúra Napját. A FUTÁR hangos utastájékoztatásával hívjuk fel utasaink figyelmét a nap üzenetének jelentőségére. A FUTÁR rendszeren keresztül egy rövid szöveggel hívjuk fel utasaink figyelmét az esemény fontosságára. A lejátszani kívánt szöveg május 11-én 8 és 17 óra között óránként lesz hallható 1310 darab buszon és trolin valamint 310 villamos szerelvényen, azaz összesen 1620 darab járművön. A 9 üzemóra ideje alatt összesen 14580 alkalommal lesz hallható.

3. Érzékenyítő kampány: plakátkampánnyal mutatjuk be, hogyan használjuk kulturáltan a közösségi közlekedést

4. Videóüzenet: egy-két perces videó üzenet, amely a BKK közlekedésért, közlekedőkért, közlekedési kultúráért kifejtett tevékenységét, fő üzeneteit mutatja be.

5. Podcast a témában

6. Érzékenyítő sajtóközlemény + belső kommunikációs hírlevél

7. Közösségi média témahét

8. egy-két perces videó üzenet, amely a BKK közlekedésért, közlekedőkért, közlekedési kultúráért kifejtett tevékenységét, fő üzeneteit mutatja be.

A BKK felületei:

Facebook | TikTok Instagram | Youtube | bkk.hu

Képgaléria