#közlekedjbiztonságosan 2023

Idén is a Közlekedési Kultúra Napján indítja el #közlekedjbiztonságosan 2023-as kampányát a Nemzeti Útdíjfizetés Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.). A társaság idén immár ötödik éve csatlakozik a Közlekedéstudományi Egyesület által koordinált programsorozathoz, amelynek keretében a kampány első elemeként május 11-én indítja útnak közvéleménykutatással egybekötött nyereményjátékát a biztonságos közlekedés témájához kapcsolódóan. A tervezetten év végéig tartó, a nemzetiutdij.hu oldalon követhető kampány keretében elsősorban a közösségi médiafelületekre koncentrálva hívja fel a figyelmet társaságunk a biztonságos, kulturált közlekedés fontosságára.

A NÚSZ Zrt. a fentieken túl az év végéig számos egyéb akcióval, edukációs, közlekedés-biztonsági témájú tartalommal irányítja rá a figyelmet a témára.

A NÚSZ Zrt. az idei évi #közlekedjbiztonságosan kampánya keretében edukációs videótartalommal irányítja rá a figyelmet a biztonságos közlekedés fontosságára, az utakon történő tudatos és felelősségteljes jelenlétre.
A videók a társaság honlapján, közösségi média felületein kerülnek bemutatásra.