#közlekedjbiztonságosan

 #közlekedjbiztonságosan kampány, 2022.05.11-2022.12.31.
Idén is a Közlekedési Kultúra Napján indítja el #közlekedjbiztonságosan 2022-es kampányát a Nemzeti Útdíjfizetés Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.). A társaság idén immár negyedik éve csatlakozik a Közlekedéstudományi Egyesület által koordinált programsorozathoz, amelynek keretében a kampány első elemeként május 11-én indítja útnak idei évi edukációs videósorozatát. Az elsősorban a közösségi médiafelületekre koncentráló kampány során többek között a Hungarian Police Rallye Team és a M1RA csapat közreműködésével hívja fel a figyelmet társaságunk a biztonságos, kulturált közlekedés fontosságára.

A NÚSZ Zrt. a fentieken túl az év végéig számos egyéb akcióval, edukációs kiadványokkal, közlekedés-biztonsági témájú előadásokkal és workshopokkal irányítja rá a figyelmet a témára, illetve minden eddigi kezdeményezésénél szélesebb társadalmi együttműködést hív életre hiszen közös akciókat szervez a kampány keretében a Magyar Autóklubbal és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanáccsal is.

A NÚSZ Zrt. az idei évi #közlekedjbiztonságosan kampánya keretében többek között a Hungarian Police Rallye Team és a M1RA csapat közreműködésével edukációs videósorozattal irányítja rá a figyelmet a biztonságos közlekedés fontosságára, az utakon történő tudatos és felelősségteljes jelenlétre. A Magyar Autóklubbal és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanáccsal együttműködésben pedig a bűntetőfékezés témájában készülnek edukációs videók.
 A videók a társaság közösségi média felületein kerülnek bemutatásra.