LII. Közvilágítási Ankét

 A közlekedési Kultúrát és a közlekedés biztonságát szolgálja a közvilágítás, azaz a települések úthálózatának, a közlekdési csomópontoknak, kiemelt területeknek a megvilágítása. Több mint 20 gyakorlatorientált előadás hangzik el különféle adaptív útvilágítási megoldásokról, a kivezetésre kerülő fényforrások lehetséges alternatíváiról (az Unió területén a fénycsövek, nagynyomású nátrium és fémhalogén lámpák kivezetésre kerülnek ebben az évben), a passzív és aktív biztonság lehetséges megoldásairól.

Bővebb információ a rendezvény weboldalán, ide kattintva elérhető!

Egy olyan eseményre invitáljuk Önöket, amely során megismerhetik a legújabb fejlesztéseket és innovatív megoldásokat a közvilágítás területén. A konferencia lehetőséget ad a szakértőkkel való kapcsolatfelvételre, a szakmai tapasztalatcserére és a szakma legfontosabb kérdéseinek megvitatására. Tájékozódjon a fenntartható és biztonságos közvilágítási megoldásokról, valamint az energiahatékonyságról és az új technológiákról, üzemeltetési tapasztalatokról, környezeti hatásokról. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy részt vegyen az év legfontosabb közvilágítási eseményénNe maradjon le regisztráljon 2023. május 7-ig!

Több mint 20 magas szintű és egyben gyakorlatorientált előadás hangzik el különféle adaptív útvilágítási megoldásokról, a kivezetésre kerülő fényforrások lehetséges alternatíváiról, a passzív és aktív biztonság lehetséges megoldásairól. Előadók jönnek nagyhírű egyetemekről, neves laboratóriumokból, vezető gyártóktól és tapasztalt tervezőktől, üzemeltetőktől. Megtudhatjuk, mitől csíkos a zebra és betekintést kapunk az üzemeltetés aktuális kérdéseibe is.

Bővebb információ a rendezvény weboldalán, ide kattintva elérhető!