Maradj ember a volán mögött is!

A Közlekedési Kultúra Napja apropóján újra megosztunk a nagysikerű „Maradj ember a volán mögött is!” országos közlekedésbiztonsági kampányainkból kreatívokat, reklámfilmeket, melyeket készséggel felajánlunk Önöknek is szíves terjesztésére, honlapjukon való közzétételre.

Videóüzeneteket teszünk közzé a szervezetünk közlekedésért, közlekedési kultúráért kifejtett tevékenységéről. Lehetséges megszólalók: Weingartner Balázs, Talmácsi Gábor, Sebestyén Peti, Görbe Soma, Szujó Zoltán,
továbbá a közlekedésbiztonsági kampányunk résztvevői: Anger Zsolt, Balázs János, Görbicz Anita, Kautzky Armand, Pindroch Csaba, Szalóczy Pál, Vincze Ottó és Weisz Fanni.


A hétköznapokhoz hasonlóan a közlekedésben résztvevőknél is rendkívül fontos az empátia és az együttműködés, ezek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy kevesebb baleset történjen a közutakon. Ennek érdekében indít „Maradj ember a volán mögött is!” rendszeres közlekedésbiztonsági kampányokat a hazai mobilitási piac meghatározó szereplője, a HUMDA.
A kampányok célja felhívni a figyelmet arra, hogy milyen egyszerűen tehetnénk a balesetmentes közlekedésért. A közlekedési kultúra általános szintjének javulásával kevesebb lenne a forgalom szereplői között az ellentét, ami a baleseti kockázatok csökkenéséhez vezetne.
Meggyőződésünk, hogy sikeres társadalmi szemléletformálással tovább csökkenthető a közútjainkon bekövetkező balesetek száma. Hazánknak és az Európai Uniónak is az a célja, hogy 2050-re balesetmentessé váljon a közlekedés, 2030-ra pedig a jelenleginek a felére csökkenjen a végzetes balesetek száma.