Online könyvbemutató: Molnár László Aurél: Útőrségen….

A KTE az Általános Tagozat Közlekedéstörténeti Szakosztálya „Vissszanézés”; mottójú
felhívására nyújtotta be Molnár László Aurél Útőrségen című pályaművét, amely írás saját életúton keresztül mutatja be a közúti igazgatás több mint négy évtizedét.

A könyv nemcsak a közúti szakterület szűk szakmai körének lehet izgalmas olvasmány, hiszen az író amellett, hogy visszaemlékezik a 70-es, 80-as, 90-es évek útépítési programjairól, az ágazat szervezeti átalakításairól, hiteles bemutatást ad az akkori társadalmi és politikai helyzetről, s mindezt közérthető, olvasmányos, irodalmi stílusban.

Minthogy Molnár László Aurél aktív munkásságának meghatározó része Szombathelyhez, tágabb értelemben Vas megyéhez kötődik, így különösen érdekes a könyv a Vas megyei Mérnöki Kamara és a KTE Vas megyei Területi Szervezet tagságának, akik közül sokak a könyvben említésre kerülnek.

A közlekedés és a kultúra összekapcsolódásának nem is lehet jelképesebb hírvivője, mint maga a könyv, ezért a beszélgetéssel egybekötött könyvbemutatót a Vas Megyei Mérnöki Kamara és a KTE Vas Megyei Területi Szervezet közös szervezésében az AKKN 2021 jegyében kívánjuk megrendezni